Voor de kinderen

Wat leuk dat je deze pagina leest, zodat je weet wie ik ben en waarmee ik jou kan helpen!

Herken je één of meerdere punten?

N

Je vindt het moeilijk om iets goeds over jezelf te zeggen en vindt dat andere kinderen in alles beter zijn dan jij

N

Je hebt vaak ruzies thuis en dat maakt je verdrietig

N

Je hebt een heel vol hoofd en daardoor kun je je moeilijk concentreren of in slaap komen

N

Je hebt soms buikpijn als je naar school moet of bent na schooltijd erg moe, boos of verdrietig

N

Je bent bang dat andere mensen jou niet zo leuk vinden of dat je fouten maakt

En daar wil je natuurlijk graag vanaf! Ik kan jou daarmee helpen!

Hoe zou het zijn als:

N

Je met plezier naar school gaat

N

Je rustig zou kunnen slapen, zonder vol hoofd of angst

N

Jij je ontspannen voelt als je met andere kinderen speelt

N

Je gelooft dat jij precies goed bent zoals je bent

N

Het thuis heel gezellig en fijn is

Alleen maar de hele tijd praten tijdens een sessie zou echt super saai zijn! Daarom gaan we ook lekker veel spelen als jij bij mij komt. Ik heb namelijk verschillende kaartspellen, knutselspullen, handpoppen, Play-mobil, Lego en Kapla. Ik maak ook piekerdoosjes, krachtstokken en successenpotjes.

Maar we gaan ook bewegen in mijn praktijk of soms buiten. Dat betekent dat we bijvoorbeeld op een wiebelplank gaan staan en een parcours leggen. Dat we kabouters verdedigen, pizza’s bakken op de rug en relaxen met de zandloper oefening. Natuurlijk weet jij nog helemaal niet wat ik daarmee bedoel en dat hoeft ook niet. 

Ik wil je altijd alles wel uitleggen en jij hoeft niets te doen wat jij niet wilt. Als jij bij mij komt moet het vooral leuk zijn. Maar we werken wel ergens aan. Er is altijd een doel. Iets dat jij wilt bereiken. 
Er is iets waar jij vanaf wilt en waar ik je bij kan helpen. Wat dat precies is, spreken we af bij onze eerste kennismaking.

Mijn naam is Rebecca en ik ben kindercoach. Ik houd van pretparken, sporten, dansen en mijn gezin. Op school heb ik geleerd om kinderen heel goed te leren begrijpen en om hen te helpen met hun problemen of zorgen. Dat vind ik super fijn om te kunnen doen.

Ik ben geen juf en dat betekent dat je bij mij geen fouten kunt maken. Er is geen goed en geen fout, jij bent gewoon jij en dat is precies goed! Dat maakt het bij mij zo fijn. Kinderen vinden het vrijwel altijd jammer als een sessie bij mij voorbij is!

Voelt het goed?

Neem contact met mij op, dan gaan we kijken wat ik voor jou kan doen.