De maaltijd bereiden, het maakt eigenlijk niet uit welke maaltijd, zorgt vaak voor stress met (jonge) kinderen om je heen. Vaak zijn ze in de avond hongerig en moe en ze willen dan net jouw aandacht. Mogelijk heb jij jouw hoofd vol en ben je toe aan rust na een dag werken en dan moet die maaltijd ook nog gekookt worden.
In de ochtend is het doorgaans niet anders. De kinderen moeten naar school en jij hebt jouw eigen verplichtingen en daardoor wordt de maaltijd tussen alle bedrijven door klaargemaakt.
In de Ashrams in India waar de yogi’s onder andere hun yoga en meditatie beoefenen worden de meest gevorderde beoefenaars in de keuken gezet. Dit is natuurlijk niet voor niets. Het bereiden van de maaltijd gaat met 100% aandacht en liefde. Het idee is dat als zij met liefde koken, dan eet iedereen liefde. Zijn zij ongelukkig dan wordt iedereen ongelukkig.
Ik vind dat iets om over na te denken…..wat doe ik hierin?
Onlangs las ik in een boek over hooggevoeligheid en intuΓ―tie dat als je schoonmaakt met een natte doek je ervan bewust moet zijn dat je jouw energie overbrengt via het water dat je met deze doek verspreidt door je huis. Ben je onrustig, dan komt deze onrustige energie in huis. Sindsdien poets ik alleen maar als ik in balans ben.
Onze gevoelige kinderen vibreren op de energie en liefde die wij uitstralen. Laten we ons dan ook zo bewust mogelijk zijn hiervan.
Hou je energie/frequentie dus zo hoog mogelijk.
πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™
Kun je hier wat ondersteuning bij gebruiken, schroom niet om mij te bellen of te appen.