COACHING VOOR OUDERS

Herken je dit?

N

Je kunt niet meer zo genieten van het gezinsleven.

N

Je ervaart dat de opvoeding vaak met stress en strijd gepaard gaat.

N

Je bent de driftbuien en emotionele buien van jouw kind echt zat.

N

Jij voelt je onzeker in de opvoeding en hebt het idee dat je het niet goed kunt doen.

N

Je voelt je machteloos en hebt het idee de controle te verliezen.

En daar wil je natuurlijk graag vanaf! Ik kan jou daarmee helpen!

 ‘Het is mijn missie dat jij weer ontspannen kunt genieten van jouw gezin en vol vertrouwen in de opvoeding staat’

Hoe zou het voor je zijn als:

N

Jij vol zelfvertrouwen in de opvoeding staat.

N

Het thuis gewoon weer gezellig is.

N

De driftbuien en emotionele buien van jouw kind enorm zijn verminderd.

N

Jij positief kunt omgaan met jouw temperamentvolle en/of hooggevoelige kind.

N

jij concrete tips en handvatten krijgt die je direct thuis kunt inzetten

En dat allemaal zonder dat er een etiket op jouw kind/gezin wordt geplakt!

Mijn naam is Rebecca de Jong en een “ervaringsdeskundige” moeder en coach. Voor mij is niets menselijks vreemd. Ik begrijp hoe het voelt om zoveel ballen hoog te willen houden en te zien dat ze vallen. Ik begrijp hoe het voelt als je met je handen in het haar zit. Ik begrijp hoe kinderen zijn en dat ouderschap soms heel erg zwaar is, omdat ik met mijn kinderen al een lange weg heb afgelegd. Ik snap je al zonder dat er veel woorden nodig zijn. Hoe prettig is dat! En ik weet ook hoe je hieruit kunt komen. Bijna dagelijks spreek ik ouders die net als jij het ouderschap als zwaar ervaren of gewoon erg onzeker zijn of ze het wel goed doen. Allemaal liefdevolle, zorgzame ouders die maar een ding willen en dat is dat hun kinderen gelukkig en blij zijn en zij weer ontspannen kunnen genieten van hun gezin. Net zoals jij!

INHOUD

Samen kijken we naar de reden van het gedrag van jouw kind en de behoeftes die erachter schuilen. Ik heb daar verschillende tools voor. Regelmatig werk ik middels een opvoedopstelling aan de hand van vloertegels. Kijk hier www.opvoedopstellingen.nl voor meer informatie.

Tevens geef ik jou veel inzicht in de kenmerken van temperamentvolle en/of hooggevoelige kinderen, mocht dit bij de hulpvraag passen. Ik geef praktische tips die je direct kunt uitvoeren. Het komt geregeld voor dat ik een brug kan slaan tussen ouders en school.

Uiteraard kijken we ook naar jouw kind als spiegel van jou. Welke onbewuste en onverwerkte delen van jou spiegelt jouw kind. 

Tevens geef ik veel informatie met betrekking tot het bewust ouderschap, zodat jij met meer geduld, rust en empathie kunt reageren op jouw kind en er daardoor veel meer balans komt.

Ben jij er ook klaar voor?

Heb jij ook zo’n zin om de boel om te gooien en het eindelijk anders te doen.
Die cirkel te doorbreken! Laat alle twijfel dus maar los.

Je zult merken dat er direct na ons eerste contact een last van jouw schouders valt. Hehe, er wordt geluisterd, er wordt echt met mij meegeleefd en we gaan er samen wat aan doen. De ervaring leert dat alleen dit al zoveel oplucht.

Als jij na een gratis telefonische kennismakingssessie denkt dat ik degene ben die jou zou kunnen ondersteunen bij jouw hulpvraag dan is het mogelijk om een of meerdere coaching sessies in te plannen.

Trajecten vanaf € 197,- (3 sessies van 75 tot 90 minuten)
Losse sessie € 77,-

Ook mogelijk in combinatie met kindercoaching

“Dankjewel voor alle fijne gesprekken, tips en tools om met mijn ventje de weg terug te vinden. Ik kwam voor Mees maar heb ontzettend veel over mezelf geleerd.
Ik vind jou echt een geweldig mooi ‘mens’. Ik vond het fijn mijn verhaal met jou te kunnen delen zonder oordeel. Ik kwam mezelf tegen, kwam tot de ontdekking dat Mees meer op mij lijkt dan ik dacht. Wat heb jij veel kwaliteiten in huis. Dankjewel voor alles!”

Jorien Beernink

moeder van Mees, 6 jaar

‘Ik kwam binnen met chaos, stress en onzekerheid. Bij jou voelde ik me gelijk op mijn gemak, ik kon mezelf zijn en me helemaal open stellen voor de gesprekken en oefeningen. Daardoor heb ik de rust en het vertrouwen in mezelf weer gevonden.’

Sanne

moeder van een zoon

‘We hebben zoveel hulpverlening bij ons thuis gehad. Van jeugdzorg tot fysiotherapie. Maar nog niet eerder heb ik zoveel eraan gehad als deze ene sessie met jou Rebecca. Jij levert maatwerk en luistert naar ons’

 ‘Het is mijn missie dat jij weer ontspannen kunt genieten van jouw gezin en vol vertrouwen in de opvoeding staat’

Voelt het goed?

Neem contact met mij op, dan gaan we kijken wat ik voor jou kan doen.