Aanbod

Droom jij ervan dat het thuis gewoon weer ontspannen en gezellig is?

Ik kan jou daarmee helpen!

Kindercoaching

Wil jij heel graag dat jouw kind weer straalt en gelukkig is. Wil je dat jouw kind weerbaar, zelfverzekerd en ontspannen in het leven staat? En wil jij de zorgen om jouw kind los kunnen laten?
Lees dan hier verder, zodat je weet wat kindercoaching voor jouw kind kan betekenen…..

Lezing Opvoeden zonder Punthoofd

Wil jij weten wat je kunt doen om het ongewenste gedrag van jouw kind te veranderen? En wil jij weer een trotse en ontspannen ouder voelen? Zou je  heel veel praktische tips ontvangen die je direct kunt inzetten?
Lees dan hier over de lezing Opvoeden zonder Punthoofd….

Workshop: Hooggevoeligheid, hoe ga je ermee om?

Heb jij het gevoel dat jouw kind hooggevoelig is? En zou jij willen weten hoe je overprikkeling bij jouw kind kunt voorkomen, zodat de sfeer in huis niet meer zo door jouw hooggevoelige kind wordt bepaald?
Lees dan hier verder over de workshop…..

ONLINE Cursus Opvoeden zonder Punthoofd

Krijg je ook regelmatig een punthoofd van het gedrag van jouw kind? Verlang jij ernaar dat jouw kind makkelijk meewerkt en beter luistert? Dat jullie uit de cirkel van strijd kunnen blijven? En dat je energie over hebt en jij daardoor weer tijd hebt voor de leuke dingen in het leven? Lees dan hier verder over de ONLINE cursus

 

Cursus Opvoeden zonder Punthoofd

Wil jij weten hoe je kunt voorkomen dat er strijd ontstaat met jouw kind? Wil jij weten hoe je ervoor kunt zorgen dat de driftbuien enorm verminderen? En wil je graag weer ontspannen genieten van jouw gezin?
Lees dan hier verder over de cursus……

Coaching voor Ouders

Wil jij weer vol zelfvertrouwen in de opvoeding staan?
Wil jij graag weten hoe jij positief met jouw gevoelige
kind om kunt gaan? Wil jij dat het thuis weer ontspannen en gezellig is? Lees dan hier verder wat ik middels coaching voor jou kan betekenen……..

 ‘Het is mijn missie dat jij weer ontspannen kunt genieten van jouw gezin en vol vertrouwen in de opvoeding staat’

Voelt het goed?

Neem contact met mij op, dan gaan we kijken wat ik voor jou kan doen.